Itališki makaronai

Gragnano

Gragnano – Italijos miestas, vadinamas makaronų sostine, nes dėl geografinės padėties, suteikiamos puikios sąlygos lėtam, laipsniškam ir natūraliam makaronų džiovinimui. Tai makaronų makaronai, pripažinti geriausiais pasaulyje. Jų gamyboje naudojamas tik vietinis šaltinio vanduo ir aukščiausios kokybės itališkų kietųjų kviečių ar kukurūzų miltai. Makaronams gaminti naudojami tik tradiciniai bronziniai apdorojimo įrengimai. Krosnyje makaronai džiovinami nuo 18 iki 48 valandų, taip išgaunamas reikiamas makarono pavišiaus graublėtumas, geresniam makaronų sukibimui su padažais.

La Malva Rosa

Aukštos kokybės rankų darbo makaronai, kurių sudėtyje yra kiaušinių. Makaronai perleižiami per bronzines formas, kurių dėka gerai sukimba su padažais ir išlieka tvirti.

Užsakymai, konsultacijos tel. nr. +370 69660061