Kiti gardumynai

Riešutai

Migdolai iš Valencijos regiono, Viduržemio jūros pakrantės. Skrudinti su druska, provanso žolelėmis, karamelizuoti bei šokolade.

San Nicasio bulvių traškučiai

Natūralūs bulvių traškučiai su himalajų druska ir alyvuogių aliejumi.

Nduja

Aštri tepama dešra iš Italijos Kalabrijos regiono, kurios sudėtyje 25% Kalabrijos pipirų. Aštraus skonio mėgėjams.

Grissini

Paplotėliai Ines Rosales

Rankų darbo kvietiniai paplotėliai su rozmarinu ir čiobreliu, sezamu ir jūros druska bei saldūs - su apelsinu arba cinamonu.

Ančiuviai, Tunas

Ančiuviai marinuoti su druska, su čili tiesiai iš Sardinijos. Tuno nugarinės išpjova savose sultyse.

Silkė

Aukščiausios rūšies Matjes silkė, natūrali, šaldyta.

Lašiša

Škotiška natūrali lašiša Glen Douglas

Balzaminis actas iš Modenos

Modenos balzaminis actas brandintas 6/8/12 metų

Užsakymai, konsultacijos tel. nr. +370 69660061